Radonický balkán 125g
Detailní popis produktu
Použití
Balkánský sýr má v kuchyni širokou škálu použití. Využívá se často při výrobě zeleninových salátů, či šopského salátu. V zemích svého původu je velmi využíván pro ochucování jídel, ale také jako součást samotného jídla. Podává se s teplými i se studenými pokrmy, dá se též i nakládat.
O výrobci
Němcova selská mlékárna s.r.o. v Radonicích denně zpracovává 6 tis. litrů mléka na více než patnáct druhů mléčných výrobků. Do roku 2010 se firma věnovala pouze výrobě balkánského sýru. Poté provedla zásadní změnu sortimentu a způsobu prodeje spuštěním projektu "Mléko z farmy" a dnes takto prodává téměř celou produkci. Provoz mlékárny je pod stálou veterinární kontrolou a splňuje všechny standardy EU.
Skladování
Balkánský sýr se skladuje v lehce slaném nálevu, což udržuje jeho vlhký stav a pomáhá zachovávat jeho chuť. Při delším skladování se doporučuje naložit ho do nálevu nebo oleje a udržovat při teplotě 4 - 8 °C.
Výrobce
Němcova selská mlékárna Radonice, spol. s r. o.
Vinořská 254
250 73 Radonice
Česká republika
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Sýry |
---|---|
Země původu: | Česká republika |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.