Pršuto KARÉ z Pršutérie® krájené 100g
Detailní popis produktu
Pršuterie Chovaneček Litoměřice
Tam v malé vesničce Hlinná v malebném Českém středohoří, kde ovce dávají dobrou noc, se nachází ráj. Místo zaslíbené voňavým pršutům, exkluzivním klobásám a salámům. Mistrovské řemeslo, rodinná tradice a příběh hledání cesty zpět ke kořenům jsou stejně dechberoucí jako zdejší speciality. „Jednou možná už nebudeme jediná pršutérie v Česku, ale budeme tou nejlepší,“ věří Vlastimil Chovaneček ml.
Složení Vepřová pečeně 94%, mořská sůl, koření , dextróza, konzervant dusitan sodný, antioxidant askorban sodný.
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě do 5 °C.
Výrobce
Chovaneček s.r.o.
Novobranská 87/14
412 01 Litoměřice
Česká republika
Doplňkové parametry
Kategorie: | Uzeniny |
---|---|
Země původu: | Česká republika |
Položka byla vyprodána… |
Prago rustico je šunka nejvyšší jakosti z Pršutérie Chovaneček. Je vyráběna z vybraných partií vepřové kýty. Ty se naloží na několik dnů do kořeněného laku a postupně zrají....
Šunka od kosti z Pršutérie Chovaneček je vyráběna z celosvalové vepřové kýty a má vysoký podíl libového masa. Šunka je jemně zauzená s výjimečnou chutí...
Pršuto ARCHIVNÍ SLANINA se vyrábí z vytříděného kvalitního vepřového masa několik měsíců, během kterých maso postupným sušením ztrácí přebytečnou vodu, a tím se výrazně zvyšuje...
Bacon je anglický druh slaniny. Specifická úprava spočívá v tom, že se z vepřové kotlety a boku odborně vyjmou kosti. Dva druhy masa tak zůstanou spojeny. Takto upravené maso se...
Máte rádi pikantnější saláty a nebojíte se retro chutí? Pak byste rozhodně měli vyzkoušet tuto klasiku, jakou je salát Rumcajs. Je plný sterilované zeleniny a točeného salámu.
Karé z divočáka nabylo chuťové harmonie dlouhým zráním a sušením se stopou tymiánu, anýzu, vavřínu, skořice, jalovce, česneku i jemným zauzením bukovým dřevem. Tento delikatesní...
Mortadela je italská klasika, měkký salám pocházející z oblasti Bologna. Vyrábí se z jemně namletého vepřového masa, které jeochuceno nebesky drobnými kousky špeku, vybraným...
Prvotřídní hovězí pršuto BRESAOLA se vyrábí několik měsíců z vybraných partií mladého skotu. Na výrobu 100 kg bresaoly se používá 150 kg hovězího masa.
Tento jednoduchý rybí salát přijde vhod jako svačina nebo večeře.
Fermentovaný salám Miláno se podle italské receptury vyrábí z vytříděného vepřového masa a špeku. To je najemno nasekané a slisované do střívka tak, aby vznikla ta nejjemnější...
Pochoutkový salát je klasika, na kterou dodnes mnozí Češi nedají dopustit a z pultů lahůdkářství mizí závratnou rychlostí. Obvzlášť lahodný je od Doranta
Pršuto COPPA se vyrábí z vytříděné kvalitní vepřové krkovice několik měsíců. Na výrobu 100 kg coppy používáme 150 kg vepřového masa. Chuť prorostlého vepřového zauzeného bukovým...
Tradiční CHORIZO je připravováno podle původní španělské receptury. Obsahuje 95 % vepřového masa doprovázeného vůní i chutí po štiplavém česneku a červené paprice.
Salát z jemně tvarovaných kousků z rybího filé „Surimi“, spojený majonézou a dochucený citrónovou šťávou a kořením.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.