Platýs velký cca 500g
Detailní popis produktu
- Popis produktu
-
Platýs je jedna z nejchutnějších mořských ryb, tak se nenechte odradit exotickým vzezřením. Má velmi libové maso, které na první ochutnání zaujme sametovou, téměř krémovou texturou a výjimečně jemnou chutí s tóny umami.
Tip na přípravu
Platýs se často připravuje smažením nebo na grilu, ale pozor - jeho maso je hotové velmi rychle, proto buďte obezřetní a připravujte ho s kůží nebo v solné krustě, aby se nepřipálil. Pokud holdujete dietám, doporučujeme ho uvařit v ochuceném vývaru nebo jednoduše v páře, kde vynikne jedinečná chuť jeho masa.
MAKRO: záruka čerstvých ryb až k vám domů
Věděli jste že v MAKRO jsou ryby na skladě už od 48 hodin po výlovu? Platí to i pro mořské ryby, které do Česka putují z přímořských zemí.
Cestují přikryté ledem za optimálních podmínek a hned druhé ráno dorazí do logistického centra, kde je kontrolují zkušení inspektoři podle přísných standardů. Zkoumají teplotu, pevnost, vzhled, vůni a spoustu dalších kritérií, a teprve potom ryby pustí do obchodů.
Právě díky tomu máte záruku, že se k vám tyto ryby dostanou výhradně čerstvé a v nejvyšší kvalitě, která zalahodí oku i chuťovým pohárkům. Přesvědčte se sami a naservírujte si rybu svého srdce – nikdy to nebylo jednodušší.
- Skladovací podmínky
- Skladujte při teplotě od 0 do 2°C
- Název a adresa výrobce
- Brdr. Schlie´s fiskeeksport A/S, Soren Nordbysvej 27-29, 9850 Hirtshals, Danmark
- Složení
-
Platýs velký (Pleuronectes platesa).
Pochází z mořského lovu.
Lovné zařízení: vlečné sítě
Kalibr: 400-600g
Alergeny |
|
---|---|
Ryby | Ano |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ryby a mořské plody |
---|---|
Hmotnost: | 0.5 kg |
Země původu: | Dánsko |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.