Hovězí maso
Hovězí maso
- Kližka a krk
- Na polévku, žebra
- Zadní
- Přední
- Plec
- Steaky
- Na guláš a dušení
- Svíčková a roštěnec
- Telecí
Nejprodávanější
Značky
Květová špička je velmi málo namáhaný, velmi křehký sval s jemnou chutí. S ohledem na své kvality je právem považována za jeden z nejlepších kusů hovězího masa vůbec. Steakový...
Flank steak je část pupku, která je tenčí avšak naprosto bez tuku. Je výjimečně vhodný na naprosto skvělé steaky či gril. Při vyřizování objednávek pracujeme s odchylkou 10 %....
Plec kulatá je velmi kvalitní a univerzální kus libového masa. Je výborná na pečení vcelku, na guláš a perkelt a nakrájená na plátky se dobře se hodí na španělské ptáčky.
Velký ořech (neboli také TipRoast, TipSteak, BallTip, TriTip) se nachází na přední části hovězí kýty. Je to libová část, která je složená ze tří částí svaloviny, které se od...