8 položek celkem

Cena

44536
144536

Značky

Položek k zobrazení: 8
hovězí argus (6)
Lokální
182,90 Kč / ks

Květová špička je velmi málo namáhaný, velmi křehký sval s jemnou chutí.  S ohledem na své kvality je právem považována za jeden z nejlepších kusů hovězího masa vůbec. Steakový...

4788
hovězí argus (5)
Lokální
od 44 Kč / ks

Hovězí žebro je vynikající chuťovka, v provedení na polévku se výtečně hodí na přípravu vývaru. Oproti žebrům na grill obsahují více tuku a méně masa. Při vyřizování objednávek...

4803/300
hovězí argus (2)
Lokální
420 Kč / ks

Flank  steak je část pupku, která je tenčí avšak naprosto bez tuku. Je výjimečně vhodný na naprosto skvělé steaky či gril. Při vyřizování objednávek pracujeme s odchylkou 10 %....

4784
hovězí argus (1)
Lokální
od 229,90 Kč / ks

Flank  steak je část pupku, která je tenčí avšak naprosto bez tuku. Je výjimečně vhodný na naprosto skvělé steaky či gril. Při vyřizování objednávek pracujeme s...

4791/600
hovězí argus
Lokální
535,50 Kč / ks

Plec kulatá je velmi kvalitní a univerzální kus libového masa. Je výborná na pečení vcelku, na guláš a perkelt a nakrájená na plátky se dobře se hodí na španělské ptáčky.

4782
Návrh bez názvu (21)
Lokální
269,90 Kč / ks

Velký ořech (neboli také TipRoast, TipSteak, BallTip, TriTip) se nachází na přední části hovězí kýty. Je to libová část, která je složená ze tří částí svaloviny, které se od...

4781
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy př (1)
Lokální
od 164,90 Kč / ks

Hovězí kližku najdeme na namáhaných částí nohou nad kolenem. Díky skvělé chuti a šťavnatosti patří k velmi žádaným kusům masa – je nejčastější (a dle některých nejlepší) volbou...

4782/600
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy př
Lokální
od 229,90 Kč / ks

Hovězí krk se klasicky hodí na dlouhé vaření silných omáček. U nás, díky dlouhému zrání je možné z něj připravit i výborné steaky – na grilu či na pánvi. Při vyřizování...

4779/600