Dr.Oetker Kyselina citrónová 20g
Detailní popis produktu
Kyselina citronová se přirozeně vyskytuje zejména v citrusových plodech (v citrónech, limetkách, grepech a pomerančích), ale i dalším ovoci a zelenině (v menší míře). Kyselina citronová má mnoho využití - v potravinách reguluje kyselost a zásaditost, zabraňuje růstu bakterií, kvasinek a plísní - tedy se používá jako konzervant). V tucích a olejích zabraňuje žluknutí. Kyselina citronová se však využívá i v kosmetice, farmaceutických výrobcích a v chemické výrobě.
Skladovací podmínky:
Skladujte v suchu.
Složení:
Kyselina citrónová pro potraviny (100%)
Výrobce:
Dr. Oetker, spol. s r.o., Americká 2335, 272 01 Kladno
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.